La noi gasiti cei mai ieftini bocanci pentru protectia muncii din Bucuresti. O gama varita de bocanci de lucru si cele mai bune preturi pentru bocancii de protectie. Te intrebi ce reprezinta echipamentul individual de protectie si lucru? Prin definitie, reprezinta orice echipament destinat a fi purtat sau manuit de un lucrator pentru a-l proteja impotriva unuia ori mai multor riscuri care ar putea sa ii puna in pericol securitatea si sanatatea la locul de munca, precum si orice supliment sau accesoriu proiectat pentru a indeplini acest obiectiv. Salopetele si combinezoanele purtate de angajatii unei societati petroliere in cadrul unei statii de alimentare sunt considerate echipamente de protectie. Incadrarea fiscala a echipamentelor de lucru este urmatoare: La angajator: Cheltuiala privind aceste echipamente este deductibila, fiind efectuata in scopul realizarii de venituri. Potrivit art. 21, alin. (2), lit. b) din Codul Fiscal, sunt cheltuieli efectuate in scopul realizarii de venituri: - cheltuielile efectuate, potrivit legii, pentru protectia muncii si cheltuielile efectuate pentru prevenirea accidentelor de munca si a bolilor profesionale; La angajat: Contravaloarea acestor echipamente nu se impoziteaza la salariat. Potrivit art. 55, alin. (4), lit. e din Codul Fiscal, nu este inclusa in veniturile salariale si nu se impoziteaza, in intelesul impozitului pe venit: - contravaloarea echipamentelor tehnice, a echipamentului individual de protectie si de lucru, a alimentatiei de protectie, a medicamentelor si materialelor igienico-sanitare, a altor drepturi de protectie a muncii, precum si a uniformelor obligatorii si a drepturilor de echipament, ce se acorda potrivit legislatiei in vigoare; Imbracamintea de lucru destinata promovarii imaginii companiei, sau hainele(uniformele) destinate unor evenimente speciale, nu se incadreaza in echipamentele individuale de protectie, acestea nefiind proiectate pentru protejarea securitatii si sanatatii lucratorului.


Ai bocancii de protectie Firsty S1P
la cel mai bun pret de pe piata !
Doar 67,83 lei/per + Tva - comanda online

Inca din 2003, Adonis Grup din Bucuresti ofera o gama variata de incaltaminte pentru protectia muncii printre care bocancii de protectie si bocancii de lucru. Intre cele doua exista diferente, din acest motiv ii mentionam individual, respectiv pentru protectie sunt folositi bocancii cu bombeu metalic si lamela antiperforatie (mai nou avem bocanci non-metalici cu bomebu si lamela din compozit-mult mai usori), iar pentru lucru sunt folositi bocancii fara protectie metalica/compozit (fara bomebeu si lamela) incadrati in categoria 01, 02 etc. Vezi toata gama de incaltamintea de protectie.

Va invitam si pe dvs. sa vizualizati portofoliul nostru de bocanci ce cuprinde o gama variata de modele atat pentru protectie cat si pentru lucru. Gasiti totodata si bocanci imblaniti pentru iarna.

Gama completa de bocanci de protectie

Nu va recomandam sa purtati in medii de lucru cu risc ridicat, bocancii de lucru deoarece acestia nu va protejeaza suficient.

Bocancii de protectie sunt casa degetele de la picioare!

Recomadarea Adonis Grup pentru utilizarea echipamentelor de lucru la locul de munca

Recomandare
by Adonis Grup

Alte echipamente:

Cauta

Cauta si tu bocancii optimi pentru protectie sau lucru!

Gaseste

Gaseste ce ti se potriveste! Avem cei mai ieftini bocanci de pe piata!

Fi protejat

Nu invata din accidente! FOLOSESTE BOCANCI DE PROTECTIE!

Te ajutam in alegerea bocancilor?

Ne poti suna acum la 0724953306 sau ne poti trimite un email din pagina de CONTACT